Month: February 2016

New study course Become a Sommelier has launched

[:en]ასოციაციის პროფესიული კურსი “გახდი სომელიე!” დაიწყო 2016 წლის 6 თებერვალს დაიწყო “გახდი სომელიეს” ახალი კურსი. კურსის მხარდაჭერა ხდება “თბილისის მეწარმეობის ხელშეწყობის ცენტრის” მიერ. ახორციელებენ “საქართველოს სომელიეთა ასოციაცია” და “თბილისის ღვინის სკოლა” “ქალაქ თბილისის HoReCa სექტორში სომელიეს პროფესიის განვითარების მხარდაჭერის პროგრამას” და ამ მიზნით აგრძელებენ „HoReCA სფეროსთვის პერსონალის სომელიედ/ღვინის მცოდნედ სწავლება-გადამზადების“ კურსისთვის მონაწილეთა შერჩევას. სწავლება-გადამზადების კურსის ამოცანაა, ქალაქ თბილისის HoReCa სექტორში გაიზარდოს მაღალკვალიფიციური და სერტიფიცირებული სომელიეების რაოდენობა. კურსის მონაწილეებს, ვინც წარმატებით ჩააბარებს საქართველოს სომელიეთა ასოციაციის თეორიულ და პრაქტიკულ გამოცდებს და გადალახავს WSET (Wine & Spirit Education Trust)-ის სტანდარტებით სწავლების მე-3 ან მე-2 დონეს, ოფიციალურად მიენიჭებათ “სომელიე”-ს ან “ასისტენტ სომელიე”-ს სტატუსი,...

Read More

[:en]New study course Become a Sommelier has launched[:ka]”გახდი სომელიეს” ახალი სასწავლო კურსი დაიწყო[:]

[:en]ასოციაციის პროფესიული კურსი “გახდი სომელიე!” დაიწყო 2016 წლის 6 თებერვალს დაიწყო “გახდი სომელიეს” ახალი კურსი. კურსის მხარდაჭერა ხდება “თბილისის მეწარმეობის ხელშეწყობის ცენტრის” მიერ. ახორციელებენ “საქართველოს სომელიეთა ასოციაცია” და “თბილისის ღვინის სკოლა” “ქალაქ თბილისის HoReCa სექტორში სომელიეს პროფესიის განვითარების მხარდაჭერის პროგრამას” და ამ მიზნით აგრძელებენ „HoReCA სფეროსთვის პერსონალის სომელიედ/ღვინის მცოდნედ სწავლება-გადამზადების“ კურსისთვის მონაწილეთა შერჩევას. სწავლება-გადამზადების კურსის ამოცანაა, ქალაქ თბილისის HoReCa სექტორში გაიზარდოს მაღალკვალიფიციური და სერტიფიცირებული სომელიეების რაოდენობა. კურსის მონაწილეებს, ვინც წარმატებით ჩააბარებს საქართველოს სომელიეთა ასოციაციის თეორიულ და პრაქტიკულ გამოცდებს და გადალახავს WSET (Wine & Spirit Education Trust)-ის სტანდარტებით სწავლების მე-3 ან მე-2 დონეს, ოფიციალურად მიენიჭებათ “სომელიე”-ს ან “ასისტენტ სომელიე”-ს სტატუსი,...

Read More